Manuel Muñoz Ferrer / CV

Manuel Muñoz Ferrer

València

CV

Formació Professional

 Historiador de l'Art per la Universitat de València des de 2013, Màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Periodisme Cultural pel IDEC-Universitat Pompeu Fabra. A banda he sigut alumne de la primera promoció del Expert Universitari en Falles i Creativitat. A banda sóc técnic en xarxes socials i Community Manager. 

Gràcies a aquestes experiències formatives he pogut fer pràctiques a l'associació d'artistes i artesans del Foment de l'Art i el Disseny (A-FAD); Europa Press i el Museu Faller de València, on em vaig encarregar de realitzar visites guiades per aquest, a més de recolzar les tasques diàries del museu. 

Experiència en la festa

Pel moment, bastant nouvingut a la festa, de menut vaig formar part de la comissió de la falla Saladar de Dénia. Més endavant vaig tornar al sí de la festa formant part de l'Agrupació Artística Musical de Dénia i més endavant de la banda del Centre Instructiu Musical de Tendetes a València. 

Durant l'exercici 2018 de les falles he col·laborat en els llibrets de les falles Plaça Malva d'Alzira i El Canet de Cullera, guanyadors del 4t i 5é premi en el concurs que convoca anualment la Conselleria d'Educació i Cultura de la Generalitat Valenciana. 

Inquietuds

Dins del mon fester m'agrada escriure articles per a llibrets i altres publicacions, a més de  la gestió de xarxes socials. 

Contacte

Entra o crea el teu perfil per consultar les dades de contacte d'aquesta persona

Categories professionals

  • Community manager
  • Cultura
  • Escriptors / Poetes
  • Commu ...

Xarxes Socials

Entra o crea el teu perfil per consultar les xarxes socials d'aquesta persona