Desconnectar en vacances

Desconnectar en vacances

Treballem!! 29-07-2018

Desconnectar en vacances /  Blog. Treballem!! El web d'ocupació del sector festiu

Vuit consells per a poder descansar en vacances com et mereixes.


Si quan vas a la platja o a la muntanya, i en tancar els ulls solament veus tasques, factures i clients… Açò solament significa que no saps desconnectar.


1 Deixa tot el teu treball acabat: Qualsevol activitat laboral pendent pot perseguir-te i provocar una cridada no desitjada de qualsevol client o d‘un superior.

2 Desconnexió digital: Oblida el mòbil o l‘ordinador tot el que et siga possible. Es comença per cercar una app i s‘acaba manant un mail a qualsevol company de treball.

3 Canvi de rutina: Fes tot allò que la resta de l‘any no et permets fer, des de veure la sèrie que t‘agrada o la visita cultural que tens pendent.

4 Sense horaris: Organitza les teues activitats, però de forma realista, si necessites dormir, dorm, si vols allargar el temps en la platja o piscina, fes-ho. Les vacances són per a descansar.

5 Escolta als quals t‘envolten: Siga família o amistats, ells poden proposar plans nous per a tu i ajudar-te a desconnectar.

6 Saber descansar: Cuidar de la nostra salut és fonamental, les vacances són el moment perfecte per a començar a prendre-ho de debò.

7 Delega responsabilitats: Les labors de la casa, compres, cuidats de familiars, no has de fer-ho el teu sol, divideix el treball entre els teus familiars.

8 Volta a la rutina: Dies abans de tornar al treball, prova a tornar a matinar, gimnàs, etc. Açò t‘ajudara a enfrontar el retorn amb molt millor humor.


I recorda, sigues autònom o assalariat, les vacances no són negociables. Et pertanyen per llei i has de gaudir tots els dies assignats per conveni.


Treballem!!