El currículum perfecte

El currículum perfecte

Treballem!! 08-07-2018

El currículum perfecte /  Blog. Treballem!! El web d'ocupació del sector festiu

El currículum és la nostra carta de presentació, pot ser de diverses estructures, paper, online, etc. Quan ho redactem hem de tenir en compte que tipus d’empresa ho va a llegir i enfocar-ho al sector al que va dirigit.

T’expliquem els 6 punts bàsics perquè el teu CV destaque sobre els altres.


1. Claredat:

Redacta-ho de forma concisa, sense utilitzar frases fetes. Si no disposes de molta experiència no intentes completar-ho o adornar-ho amb dades que no aporten informació professional sobre tu.


2. Fotografia:

L’eterna discussió sobre si s’ha de posar fotos o no, en altres països la foto és secundària. Si la poses, ha de ser una foto clara, de front. Ha de mostrar una imatge seriosa i responsable, amb un vestuari adequat.


3. Presentació:

Inclou un paràgraf presentant-te, de curta extensió, aquest resum facilitarà que et recorden i crearà un ambient distès i proper, però sempre amb un llenguatge correcte i seriós.


4. Sinceritat:

Si afiges informació falsa, o exagerada, és probable que et descobrisquen, durant l’entrevista o pitjor encara, mentre exerceixes el treball per al qual t’han contractat.


5. Breu:

Sintetitza la informació per a facilitar la lectura. Pensa que en molts casos han de llegir centenars de currículums. Si escrius més de dos folis, és possible que la segona fulla no s’arribe a llegir.


6. Format:

L’adequat és en PDF, quant al disseny, dos colors com a màxim, com més senzill millor, recorda, hem de facilitar la lectura.


Seguint aquests passos has de redactar el CV que mostre la teua millor cara professional, tingues en compte que és el primer que veuran sobre tu, i ha de ser la teua eina per a aconseguir una entrevista.


Tens un bon currículum? Saps com fer-ho destacar? Tens clar els continguts? I el disseny? Fes aquest quiz i descobreix-ho!!


Treballem!!