Necessita un emprenedor una web?

Necessita un emprenedor una web?

Treballem!! 01-07-2018

Necessita un emprenedor una web? /  Blog. Treballem!! El web d'ocupació del sector festiu

7 motius per a crear el teu Web o Blog:


1: Les vendes augmenten.

Tenir una Pàgina Web és la manera més barata de donar-se a conèixer. Un altre tipus de publicitat sempre serà mes costosa.


2: Una web professional t´atorga reconeixement.

la presència en internet és fonamental per a donar una bona imatge de prosperitat i estabilitat. Depenent exclusivament de tu com imatge d´empresa vols mostrar.


3: Augmentarà el numere de clients.

La web farà que el teu negoci siga conegut per un immens nombre de futurs clients o persones, no solament de la teua ciutat, sinó que de qualsevol part del món.


4: la web mantindrà a clients ja existents.

Amb el teu blog, el teu negoci es comunica millor amb els seus actuals clients, informant-los constantment dels nous serveis, sense haver de recórrer a publicitat.

A més, tenir una web redueix el risc de perdre clients a causa d´altres competidors que hagen trobat a través de les seues pàgines o blogs en internet.


5: Millora la comunicació.

Es millora la informació i comunicació que s´ofereix als clients actuals o futurs, a proveïdors, a socis i col·laboradors, empleats i entorn social.

La comunicació mitjançant una web ajuda molt a transmetre de forma eficaç els valors i ideals del teu negoci.


6: Els clients augmenten.

Significarà un increment dels beneficis i un major èxit per a tu i el teu negoci.


7: Estalviaràs en costos de publicitat.

Els costos de comunicació es redueixen en disposar d´una web on promocionar la seua empresa gràcies a un canal de comunicació obert 24 hores al dia durant els 365 dies de l´any.


Treballem!!