Qui som

Qui som

Treballem!! 22-07-2018

Qui som /  Blog. Treballem!! El web d'ocupació del sector festiu

Fa al voltant de deu anys, un dels creadors d'aquest projecte no deixava de preguntar-se perquè els tallers d'artesania, falles, fogueres, restauració i similars obtenien i cercaven als seus clients de formes una miqueta rudimentàries, la porta freda i els concursos eren, en general, la principal font de clients. Un model poc fiable, sobretot pels concursos de projectes.

Un grup de professionals aleshores no deixàvem de preguntar-nos perquè aqueix tipus de professions no existeixen en les web d'ocupació habituals. Exceptuant el disseny gràfic, existeixen poques opcions d'ofertes d'ocupació digitals, de falles o fogueres cap.

Anys després el principal impulsor de Treballem!! va decidir abandonar el món de l'artesania i reciclar-se per a començar una nova carrera com a desenvolupador web. Amb els anys, la idea d'una plataforma d'ocupació digital orientada exclusivament al sector artesà, cultural i festiu seguia rondant el seu cap.

Una web gratuïta, amb diversos objectius fonamentals:

  • 1: Reunir als sectors habitualment apartats de les webs d'ocupació.
  • 2: Atraure perfils professionals que si tenen representació però que cerquen expandir-se en el sector cultural i festiu.
  • 3: Agilitar i millorar la forma en la qual professionals, empreses i associacions culturals es comuniquen, a l'hora d'oferir i crear ocupació.
  • 4: Donar visibilitat en xarxes socials els perfils professionals daus d'alta en el web.

És per açò que el passat primer de maig, després de setmanes treballant de valent, decidim traure a la llum Treballem!! de forma independent, amb l'esperança de millorar el panorama laboral d'Alacant, Castelló i València.

Treballem!! és l'eina digital que el sector necessita.

Desitges expressar la teua opinió sobre el treball en el món cultural/festiu?
Publica les teues reivindicacions, objectius. etc. En el blog de Treballem!!

Posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns la teua proposta per a un article.


Treballem!!